1402/12/23 چهارشنبه
اعلام نتایج نهایی تكمیل ظرفیت پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی
مدارک لازم برای ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی بر اساس سوابق تحصیلی + لینک نتایج

.

اعلام نتایج نهایی تكمیل ظرفیت پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور از اعلام نتایج نهایی تكمیل ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در نیمسال دوم 1403-1402 توسط سازمان سنجش آموزش کشور خبر داد.

وی ضمن تبریک قبولی پذیرفته‌شدگان براساس سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی گفت: زمان و نحوه ثبت نام، بزودی از طریق همین سایت اعلام خواهد شد.

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور با اشاره به مدارک لازم برای ثبت نام افزود: کلیه پذیرفته شدگان لازم است مدارک ذیل را آماده کرده و با حجم حداکثر 250 کیلوبایت و در فرمت jpg یا jpeg اسکن کنند تا در هنگام ثبت نام غیرحضوری در سامانه گلستان بارگذاری نمایند.

1-تصویر صفحه اول و توضیحات شناسنامه
2-تصویر هر دو طرف کارت ملی
3-تصویر عکس پرسنلی رنگی پذیرفته شده با زمینه روشن و بدون کلاه و عینک
4-تصویر مدرک دیپلم متوسطه
5-تصویر مدرک نظام وظیفه آقایان (مشمولین فرم تقاضای معافیت از پلیس +10 یا سامانه epolice.ir)

همچنین نتایج نهایی تكمیل ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در بهمن 1402 از طریق لینک زیر قابل دسترسی است.

کلیک کنید: نتایج نهایی تكمیل ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در نیمسال دوم 1403-1402

سایر تذکرات مهم:

1- پذيرفته‌شدگان باید حداكثر تا تاريخ 1402/11/30 داراي گواهی ديپلم نظام‌ قديم آموزش متوسطه، پيش‌دانشگاهي نظام آموزشي سالي واحدي يا ترمي واحدي، ديپلم نظام آموزشي جديد (نظام آموزشي 3-3-6) يا مدرك كارداني (فوق‌ ديپلم) باشند، در غير اينصورت مجاز به ثبت‌نام نخواهند بود.

2- عدم ثبت‌نام پذيرفته‌شدگان در زمان مقرر به منزله انصراف قطعي از تحصيل آنان تلقي خواهد شد.

3- کسانی كه قبلاً در يكي از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي در رديف پذيرفته شدگان نهايي قرار گرفته‌اند، مطابق ضوابط، قبولي قبلي آنان لغو شده و باید منحصراً در رشته قبولي جديد به تحصيل بپردازند. ضمناً لازم نيست از محل قبولي قبلي خود انصراف دهند، بلكه با آنان همانند دانشجوي انتقالي رفتار خواهد شد و توسط موسسه محل قبولي مندرج در اين اطلاعيه، مدارك ثبت‌نامي افراد از محل قبولي قبلي آنان درخواست مي‌شود.

4- پذيرفته‌شدگان مرد لازم است با توجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظيفه‌ عمومي»‌ مندرج‌ در صفحه 10 دفترچه‌ راهنماي‌ ثبت‌نام و انتخاب رشته مرحله پذيرش صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي بهمن ماه آزمون سراسري سال 1402 واجد شرايط لازم بوده و گواهي مربوط به دانشگاه محل قبولي ارائه دهند.

5- در هر مرحله‌ از پذيرش (ثبت‌نام‌، پذيرش دانشجو يا هنگام‌ تحصيل‌)، چنانچه‌ مشخص‌ شود حقايق‌ را كتمان‌ يا اطلاعات غلطي ارائه نموده و واجد شرايط نیست، قبولي‌ وي‌ لغو و طبق‌ مقررات‌ با ایشان‌ رفتار خواهد شد.